Bladergoud illustratie vormgeving

Dag!

Mijn naam is Joëlle van Arnhem (geboren de Visser). Ik ben een 25-jarige jongedame uit Amersfoort, die houdt van illustraties, mooi maken, alledaagse kleine gelukjes en de natuur. Het liefst hobbel ik de hele dag door het bos, op zoek naar inspiratie en moois. Maar goed, je kunt nu eenmaal niet elke dag als bomenknuffelaar door het leven gaan, dus daarnaast illustreer, schilder en creëer ik vanuit mijn kleine studio.

Ik wil dat je iets speciaals en tastbaars in handen hebt na onze samenwerking, wat je het altijd even vast kunt pakken en terug kunt denken aan die ene dag of dat moment.

Als je denkt: ik heb iemand nodig die conceptueel kan werken, die op haar eigen manier over dingen nadenkt, grafisch vormgeeft, illustreert en oog heeft voor kleur en sfeer, dan kun je me gerust een berichtje sturen! Dan kan ik samen met jou kijken wat ik voor je kan betekenen.

Opleiding: Ik ben in juni 2014 afgestudeerd aan de studie Allround Styling aan Academie Artemis, Hogeschool voor Styling en Vormgeving.

Wil je nog wat meer weten over mijn manier van werken en het kostenplaatje? Kijk dan even bij werkwijze.

Linkerfoto is gemaakt door Marisa Elisa Photography

contact-pagina-blikjes

Heb je een vraag over een geboortekaartje of trouwstationery? Klik dan op een van onderstaande buttons.

Voor alle andere vragen (bijvoorbeeld over een samenwerking of als je gewoon een gezellig berichtje wilt achterlaten) kun je onderstaand formulier invullen. Je kunt ook mailen naar hoi@bladergoud.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Liefs!

Bladergoud vormgeving illustratie logo 2
Button-Lievelingsleverancier-2018