Werkwijze

Werkwijze geboorte | trouwen | zakelijke uitingen 

Wil je graag een postertje voor aan de muur of iets anders kleins op maat gemaakt? Kijk dan bij Custom Ontwerp.

Word jij blij van de dingen die ik maak en sluit mijn stijl bij jou aan? Stuur me een berichtje met je ideeën. Dan lijkt het me leuk om daarna een keertje af te spreken (in het echt of digitaal, hangt er vanaf of je in de buurt woont!). Als ik een idee heb van jouw wensen, begin ik te broeden op ideetjes. Tip: mail me zo uitgebreid mogelijk of kom naar onze afspraak met handen vol dingen die je mooi vindt (of juist afschuwelijk), Pinterest borden etc. Alles wat helpt om de sfeer die jij in je hoofd hebt aan mij over te dragen!

Na onze brainstormsessie stuur ik je een offerte. Deze is vrijblijvend. Daarnaast vraag ik een kleine aanbetaling. Zodra je hier akkoord mee bent ga ik aan de slag en begint de schetsronde. Deze ronde kan verschillen. Als je al precies in je hoofd hebt hoe je het wilt, blijft het bij 1 schets die ik ga uitwerken. Als je het nog niet zo goed weet, maak ik een aantal schetsen. Deze stuur ik naar je op en daarna volgen de correctierondes, dit zijn er in principe 5*. Hierin stuur ik steeds naar je op wat ik na jouw feedback heb aangepast en zo werken we samen naar iets moois toe. Gemiddeld duurt dit proces zo’n twee maanden (soms iets langer, maar het kan juist ook wat sneller gaan). Het is dus handig om niet heel lang te wachten. Heb je last-minute nog iets moois nodig? Dan kun je me altijd een berichtje sturen en kijken we wat er mogelijk is.

Als je nog vragen hebt, stuur me een berichtje!

*Voor elke extra schetsronde naast de 5 standaard schets rondes reken ik 10 euro incl. btw.

Centen

Geboortekaartje

Kaartje: 185 euro, incl. btw. Dit is zonder drukkosten, enveloppen en andere bijkomstigheden. De drukkosten kunnen verschillen per drukker.

Optioneel: 

Poster van voorkant kaartje: 20 euro, incl btw. Exclusief drukkosten.

Stickers: 20 euro, incl. btw. Exclusief stickers zelf.

Postzegels: 20 euro, incl. btw. Exclusief postzegels zelf.

Enveloppen met adressen in passend lettertype: 20 euro, incl. btw. Exclusief enveloppen en drukkosten.

Enveloppen met adressen in passend lettertype en kleine illustratie: 30 euro, incl. btw. Exclusief enveloppen en drukkosten.

Trouwstationery

Uitnodiging: 185 euro, incl. btw. Dit is zonder drukkosten, enveloppen en andere bijkomstigheden. De drukkosten kunnen verschillen per drukker.

Optioneel: 

Save the date: 130 euro, incl. btw. Exclusief drukkosten.

Ceremoniemeesterkaartje: 130 euro, incl btw. Exclusief drukkosten.

Stickers: 20 euro, incl. btw. Exclusief stickers zelf.

Postzegels: 20 euro, incl. btw. Exclusief postzegels zelf.

Enveloppen met adressen in passend lettertype: 20 euro, incl. btw. Exclusief enveloppen en drukkosten.

Enveloppen met adressen in passend lettertype en kleine illustratie: 30 euro, incl. btw. Exclusief enveloppen en drukkosten.

Liturgie: 90 euro, incl. btw. Exclusief drukkosten.

Menukaartje: 90 euro, incl. btw. Exclusief drukkosten.

Los dagprogramma: 90 euro, incl. btw. Exclusief drukkosten.

Seating chart: 70 euro, incl. btw. Exclusief drukkosten.

Naamkaartjes: 60 euro per 50 naamkaartjes, incl. btw. Exclusief drukkosten.

Huisstijl of andere zakelijke uitingen

Hiervoor verwijs ik je graag door naar de contactpagina. Hier kun je mij in het contactformulier al je wensen vertellen, zodat ik een vrijblijvende offerte op kan maken.

De kleine lettertjes 

ALGEMENE VOORWAARDEN – 2018
  • Ik zet op al mijn ontwerpen heel klein mijn logo. Mocht het echt afbreuk doen aan het ontwerp, dan kunnen we het er even over hebben.
  • Ik blijf auteursrecht houden op mijn werk en kan dit dus later nog een keer gebruiken. Ik heb het recht om het ontwerp of foto’s ervan te gebruiken voor eigen (promotionele) doeleinden.
  • Zorg ervoor dat alle teksten en contactgegevens die je aanlevert correct zijn. Ik neem alles letterlijk over en ben niet aansprakelijk voor tekst- en/of taalfouten. Tijdens het ontwerpproces zijn er veel checkmomenten en aan het einde volgt een definitieve controle, waarbij jouw akkoord op het ontwerp, omschrijving en aantallen bindend is.
  • Houd er rekening mee dat de kleur van het beeldscherm of de printer kan afwijken van de kleur bij de drukker. Als je zeker wilt weten dat het goed zit, bestel dan een proefdrukje. Het eerste proefdrukje krijg je van mij cadeau.
  • Voor trouw- en geboortekaartjes vraag ik, voor ik begin met ontwerpen, een kleine aanbetaling. Zodra deze is betaald en schriftelijk is bevestigd dat ik mag beginnen met ontwerpen, ga ik aan de slag.
  • Wanneer je een foto of een gedichtje aanlevert, ga ik er vanuit dat deze is vrijgegeven voor gebruik. Houd er rekening mee dat, wanneer later blijkt dat dit niet zo is, je zelf aansprakelijk bent voor eventuele autersrechtclaims.
  • Ik ben niet aansprakelijk voor schade die voorkomt uit verlies, beschadiging of verkeerde bezorging van de door Bladergoud verzonden producten.
  • Indien je de opdracht wil annuleren heb ik het recht om kosten die speciaal voor de betreffende opdracht zijn gemaakt in rekening te brengen.