Bladergoud vormgeving illustratie blog

Dag!

Mijn naam is Joëlle van Arnhem (geboren de Visser). Ik ben een 25-jarige jongedame uit Amersfoort, die houdt van illustraties, mooi maken, alledaagse kleine gelukjes en de natuur. Het liefst hobbel ik de hele dag door het bos, op zoek naar inspiratie en moois. Maar goed, je kunt nu eenmaal niet elke dag als bomenknuffelaar door het leven gaan, dus daarnaast illustreer, schilder en creëer ik vanuit mijn kleine studio.

Een portretje, een verstopt grapje wat typisch iets voor jullie is, subtiele gouden details omdat je houdt van alles wat glinstert? Samen met jou wil ik ervoor zorgen dat je stationery zo persoonlijk mogelijk wordt. Ik wil dat je iets speciaals en tastbaars in handen hebt na onze samenwerking, wat je altijd even vast kunt pakken en daarmee terug kunt denken aan die bijzondere dag. Al mijn illustraties zijn met de hand gemaakt waarbij ik verschillende materialen combineer. De natuur is mijn grootste inspiratiebron; levendig, vrolijk en geen enkel stukje is hetzelfde.

Als je denkt: Joëlle kan wel wat moois voor mij maken; stuur me dan gerust een berichtje! Dan kan ik samen met jou kijken wat ik voor je kan betekenen.

Opleiding: Ik ben in juni 2014 afgestudeerd aan de studie Allround Styling aan Academie Artemis, Hogeschool voor Styling en Vormgeving.

Wil je nog wat meer weten over mijn manier van werken en het kostenplaatje? Kijk dan even bij werkwijze.

contact-pagina-blikjes

Heb je een vraag over een geboortekaartje of trouwstationery? Klik dan op een van onderstaande buttons.

Voor alle andere vragen (bijvoorbeeld over een samenwerking of als je gewoon een gezellig berichtje wilt achterlaten) kun je onderstaand formulier invullen. Je kunt ook mailen naar hoi@bladergoud.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Liefs!


Bladergoud nieuwsbrief

Wil je graag maandelijks op de hoogte blijven van nieuwe producten, blogposts en fijne tips + een klein cadeautje ontvangen? Klik dan op het telefoontje en schrijf je in voor mijn Bladergoud Nieuwtjes.