Shop info

English below

Prijzen

De prijzen die aangegeven staan bij de kaartjes en posters zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Voorraad

Van alle producten heb ik een klein voorraadje hier in mijn studio. Mocht een artikel zo hard gaan, dan kan het voorkomen dat je ietsje langer op je bestelling moet wachten. Maaar, dan is hij wel vers van de pers!

Verzending

De kaarten en posters worden verzonden in een stevige envelop of koker, dat verschilt per formaat en product.

Ik doe mijn best om de bestelling binnen twee werkdagen op de post te doen. Als jouw bestelling is verzonden krijg je hier bericht van. Als je een custom ontwerp hebt duurt het natuurlijk iets langer, maar dat hangt af van jouw wensen, zie hieronder het kopje Custom Ontwerp.

De geboortekaartjes en proefdrukjes worden rechtstreeks verzonden vanaf de drukker. Zo heb jij je kaartjes lekker snel in huis en kun je ze gelijk versturen!

Verzendkosten

Alle bestellingen worden verzonden met PostNL. De kaarten en kleine posters worden verzonden als brievenbuspost (vanaf €1,95 tot maximaal €3,50).
De grote posters worden verzonden als pakket (€6,95).

Wil je je pakketje liever komen ophalen in Amersfoort? Dat kan natuurlijk. Klik dan bij ‘Verzending’ op ‘Afhalen’ en dan neem ik contact met je op om een afspraak te maken.

Retourneren

Natuurlijk hoop ik dat jouw bestelling in orde is en dat je er super blij mee bent. Mocht dit niet zo zijn, kun je de bestelling retourneren.

  • Pak het pakketje goed in, zodat de inhoud niet beschadigd.
  • Zorg dat het pakketje voldoende postzegels heeft.
  • Stuur je pakketje binnen 14 dagen terug naar onderstaand adres.
  • Ik boek de gemaakte kosten (incl. verzendkosten heenreis) binnen 14 dagen terug.

Als er iets mis is gegaan met de levering of het drukken van de geboortekaartjes, laat het me even weten. Dan gaan we samen met de drukker kijken hoe we dit op kunnen lossen.

Let op:

Custom ontwerpen kunnen niet geretourneerd worden. Als er echt iets mis is met je custom ontwerp, neem dan hier contact op en samen zoeken we een oplossing. 

In alle gevallen zijn de verzendkosten van het retourneren voor de koper.

Als je pakketje niet goed is ingepakt en het product beschadigd is, kan ik helaas geen bedrag terugboeken. 

Custom ontwerp

Een custom ontwerp duurt wat langer dan een normale bestelling. Heb je haast of wil je het graag voor een specifieke datum (verjaardag, bruiloft etc) in huis? Laat het me weten bij je bestelling.

Op het custom ontwerp zet ik heel klein mijn logo (net als op de ‘normale’ ontwerpen). Mocht het echt afbreuk doen aan het ontwerp, dan kunnen we het er even over hebben.

Ik deel vaak (delen van) mijn werk op social media of mijn website. Als je dit vervelend vindt met jouw custom ontwerp, laat het me weten!

Het auteursrecht blijft bij Bladergoud en ik mag dit ontwerp vaker gebruiken. Het is verboden om zonder toestemming dit werk te kopiëren.

English

For now, I only send to Belgium and Luxembourg (and the Netherlands ofcourse). If you live somewhere else and you want to buy some goodies or birth announcements, please contact me and we will work something out! 

Contact

Bladergoud

Pieter Jelles Troelstralaan 59B

3818 KS Amersfoort