Shop info

English below

Prijzen

De prijzen die aangegeven staan bij de kaartjes zijn inclusief BTW. De verzendkosten zijn gratis bij mijn vaste drukker, dus dat komt goed uit!

Verzending

De kaarten worden direct verzonden vanaf de drukkerij. Zo heb je zo snel mogelijk jouw kaartjes binnen en kun je ze zelf gaan versturen!

Zodra jullie kindje geboren is stuur je mij een mailtje met de uiteindelijke gegevens van de baby (datum, gewicht, tijd, lengte, misschien de naam als jullie de knoop nog niet hadden doorgehakt). De eerstvolgende werkdag zorg ik ervoor dat deze gegevens goed in het kaartje komen te staan en dan stuur ik het door naar de drukker. De kaartjes worden dan binnen drie dagen bij jullie thuis geleverd (deze levertijd is indicatief).

De drukkerij verzendt brievenbuspost en pakketpost met PostNL. Wanneer de bestelling is overgedragen aan PostNL  heeft de drukker geen controle meer over het bezorgproces. Ik krijg een track & trace-code door en deze stuur ik naar jullie toe zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Oeps! 

Als er iets mis is gegaan met de levering of het drukken van de geboortekaartjes, laat het me even weten. Dan gaan we samen met de drukker kijken hoe we dit zo snel mogelijk op kunnen lossen.

Let op:

Custom ontwerpen kunnen niet geretourneerd worden. Als er echt iets mis is met je custom ontwerp, neem dan hier contact op en samen zoeken we een oplossing. 

Custom ontwerp

Een custom ontwerp duurt wat langer dan een normale bestelling. Heb je haast of wil je het graag voor een specifieke datum (verjaardag, bruiloft etc) in huis? Laat het me weten bij je bestelling.

Op het custom ontwerp zet ik heel klein mijn logo (net als op de ‘normale’ ontwerpen). Mocht het echt afbreuk doen aan het ontwerp, dan kunnen we het er even over hebben.

Ik deel vaak (delen van) mijn werk op social media of mijn website. Als je dit vervelend vindt met jouw custom ontwerp, laat het me weten!

Het auteursrecht blijft bij Bladergoud en ik mag dit ontwerp vaker gebruiken. Het is verboden om zonder toestemming dit werk te kopiëren.

English

For now, I only send to Belgium and Luxembourg (and the Netherlands ofcourse). If you live somewhere else and you want to buy some goodies or birth announcements, please contact me and we will work something out! 

Contact

Bladergoud

Pieter Jelles Troelstralaan 59B

3818 KS Amersfoort