custom ontwerp

Ben je op zoek naar een poster die helemaal in jouw interieur past of een persoonlijk kaartje voor iemand die even een oppepper nodig heeft, een bijzondere quote voor op je kantoor of een illustratie voor op de kinderkamer? Ik maak ook ontwerpen op maat.

Centen
De prijs voor een custom ontwerp is incl. btw, excl. verzend- en drukkosten en start bij 190 euro.  Afhankelijk van jouw wensen ga ik aan de slag voor een passende offerte zodra je me een berichtje hebt gestuurd.

Heb je liever een goedkoper alternatief? Kijk dan bijvoorbeeld even bij deze poster, die is gedeeltelijk te personaliseren. 

Hoe werkt het?
Stuur mij in onderstaand contactformulier (onderaan deze pagina) een vrijblijvend berichtje met jouw wensen. Ik neem dan contact met je op en dan hoor je van mij ook de definitieve prijs. Weet je nog niet precies wat je wilt? Ik vind het heel leuk om mee te denken, no problemo!

Natuurlijk duurt het bij een custom ontwerp iets langer voor je hem aan je muur hebt hangen. Heb je een bepaalde datum dat je het in huis wilt hebben? Zet dat er even bij in je bericht. Voor verdere informatie over verzendkosten en dat soort zaken kun je hier terecht.

CONTACTFORMULIER