Corona update voor geboortekaartjes

Wat een ontzettend vreemde tijd om nu een kindje te verwachten en te krijgen! Omdat je natuurlijk wel graag dit feestelijke nieuws wilt delen met iedereen die je lief is, kun je gelukkig gewoon nog geboortekaartjes bestellen. Hierbij geef ik je graag een update over mijn webshop in deze periode. Als je vraag er niet tussenstaat: schroom niet om me een berichtje te sturen! 

Is je webshop nog open? 

Jazeker, ik help je graag om een prachtig persoonlijk geboortekaartje te maken. Zo ben ik bereikbaar: via de mail (support@bladergoud.nl) of via de telefoon (op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur): 085-0438034. 

Worden mijn kaartjes veilig gedrukt en verzonden? 

Drukkerij
De drukkerij is open en in alle processen lopen door zoals gebruikelijk. De maatregelen van het RIVM worden strikt nageleefd, zo wordt ervoor gezorgd dat de medewerkers daar in een veilige en hygiënische werkomgeving kunnen blijven werken.

  • - De meest kwetsbare plekken worden tweemaal per dag gedesinfecteerd
  • - Er is geen fysieke overdracht tussen de twee ploegendiensten
  • - Medewerkers houden 1,5 meter afstand
  • - De pauzes zijn opgedeeld
  • - En is er geen fysiek contact meer tussen leveranciers en medewerkers, o.a. doordat pakbonnen niet meer getekend worden

Op zondag wordt er tijdelijk niet gedrukt in de drukkerij. Hierdoor worden bestellingen vanaf vrijdagavond 18:00 uur gedrukt en verzonden op maandagochtend. Lees hier meer informatie over de reguliere levertijden.

Verzending via PostNL & DHL
De post draait gewoon door, maar door drukte en de maatregelen kan er een langere levertijd ontstaan. Met de track en trace-code die je ontvangt kun je je bestelling volgen. 

De kans dat het virus op poststukken zit is in Nederland heel klein, maar niet helemaal uitgesloten. Daarnaast is de kans dat het virus dan nog besmettelijk is ook heel klein, aldus het RIVM. Wil je, ondanks dat de kans nihil is, geen enkel risico lopen? Laat postpakketten 24 uur liggen alvorens deze te openen of was je handen na het aanraken.

Tips voor op het geboortekaartje/kraamborrelkaartje
Nu je een andere kraamtijd hebt dan je voor ogen had is het misschien fijn om wat tips te hebben voor op het geboortekaartje/kraamborrelkaartje:

  • - Jammer genoeg kunnen we geen bezoek ontvangen. Natuurlijk kun je wel even langskomen op raamvisite. Stuur een appje als je langskomt, dan zetten wij iets lekkers voor je klaar! ⁠
  • - Omdat we geen bezoek kunnen ontvangen willen we graag Baby laten zien op een andere manier. App even naar 0612345678 voor een afspraak om te videobellen! ⁠
  • - Doordat Baby geboren is in een gekke tijd, spenderen wij de komende weken samen als gezin. Hopelijk kunnen we Baby snel aan jullie laten zien! ⁠
  • - Ik ben mooi lief en schattig bovendien. Maar je mag me nu alleen eventjes via Facetime of door het raam zien. 

​​​​​Op verzoek kan ik een klein kaartje in de stijl van je geboortekaartje in je account zetten, zoals deze kraamborrelkaartjes die je zelf kunt snijden/knippen en met een touwtje of paperclip aan je kaartje kunt vastmaken. Hier kun je extra info over bijvoorbeeld raamvisite opzetten, als je dat liever niet op je kaartje wilt. 

Daarnaast is het extra leuk om nu een foto van je kleintje mee te sturen. Op de kraamborrelkaartjespagina staan ook verschillende fotostripjes, waarbij je meteen een aantal fotootjes in 1 keer hebt. 

Contact
Staat jouw vraag hier niet tussen of wil je advies rondom je geboortekaartje? Neem dan even contact met me op! Je kunt mailen naar hoi@bladergoud.nl of bellen naar 0653120861, ik ben elke werkdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur bereikbaar en denk heel graag met je mee.

Boven alles wens ik je alle goeds en gezondheid toe in deze gekke periode, hopelijk kun je thuis genieten met je gezin en zorgt deze periode voor meer verbondenheid!