Maak je kaartje

♥ Maak je persoonlijke account aan (kies voor inloggen)
♥ Kies je kaartje
♥ Bewerk het kaartje zoals jij dat graag wilt
♥ Sla het kaartje op in je eigen account

Bestel je kaartje

♥ Ga vervolgens het bestelproces in en kies voor "Proefdruk"
♥ Vul je gegevens in en kies de papiersoort die je wenst
♥ Kies de kleur van de gewenste enveloppe (niet verplicht)
♥ Reken je bestelling af

TIP: Voor maandag t/m vrijdag en zondag vóór 17.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden en overgedragen aan PostNL. 

Proefdruk bezorging

Proefdrukjes worden per brievenbuspost verzonden en zullen in ongeveer 1-3 werkdagen bij jou in de brievenbus liggen, naar België kan dit 3 tot 8 dagen duren. De proefdrukken met foliedruk en houten kaartjes hebben een langer verwerkingproces en worden daardoor na 2-3 werkdagen door ons verstuurd. Deze proefdrukken passen door de brievenbus. PostNL doet zijn best om in Nederland binnen twee werkdagen te bezorgen. Ik heb hier helaas geen invloed op. In België wordt het aangeboden bij Bpost en wordt er binnen 5 werkdagen geleverd.

Weten wanneer je proefdrukje aankomt? Lees hier alles over PostNL brievenbus post verzendtijden:
https://www.postnl.nl/klantenservice/algemene-bezorgdagen-tijden/hoe-laat-bezorging-brievenbuspost/

Overige informatie

♥ Het is mogelijk om meerdere proefdrukken aan te vragen, de eerste proefdruk kost je slechts € 1, daarna betaal je de stukprijs per kaart. Let op: een eerste proefdrukje voor een kaartje met foliedruk en een houten kaartje kost 2,50
♥ Bij je proefdrukje krijg je eenmalig alle papiersoorten en envelopkleuren, zodat je de mogelijkheden kunt zien. Heb je het setje met envelopkleuren,- en papiersoorten niet ontvangen? Neem gerust contact op, dan wordt het nagestuurd.