Bladergoud > Over mij

Bladergoud vormgeving illustratie

Hoi!

Mijn naam is Joëlle van Arnhem (geboren de Visser). Ik ben een 27-jarige illustrator die woont en werkt in Amersfoort. Ik hou van de natuur, mooi maken en alledaags klein geluk. Verder ben ik de grootste dierenvriend die er is en heb ik in elke kamer van mijn huis een klein slingertje hangen. Het liefst hobbel ik de hele dag door het bos, op zoek naar inspiratie en moois. Maar goed, je kunt nu eenmaal niet elke dag als bomenknuffelaar door het leven gaan, dus daarnaast illustreer en creëer ik vanuit mijn eigen studio.

Ik ga met aandacht en oog voor detail te werk en wil dat je iets speciaals en tastbaars in handen hebt als je een kaartje van mij koopt. Al mijn illustraties zijn met de hand gemaakt waarbij ik verschillende materialen combineer, het liefst maak ik een mengelmoes van digitale illustratie en ingescande verfspatters. De natuur is mijn grootste inspiratiebron; levendig, vrolijk en geen enkel stukje is hetzelfde en dit zijn dan ook kernelementen voor mijn werk. Ik illustreer en ontwerp met liefde iets moois voor elk moment. Samen met jou ontstaan bijzondere en persoonlijke ontwerpen.

Wil je mijn avonturen als ondernemer, illustrator en mijn dagelijke hersenspinsels volgen? Neem dan een kijkje op mijn Instagram account

Bladergoud vormgeving illustratie