Bladergoud > Over mij

Bladergoud vormgeving illustratie

Hoi!

Mijn naam is Joëlle van Arnhem (geboren de Visser). Ik ben een 26-jarige illustrator die woont en werkt in Amersfoort. Ik hou van de natuur, mooi maken en alledaags klein geluk. Verder ben ik de grootste dierenvriend die er is en heb ik in elke kamer van mijn huis een klein slingertje hangen. Het liefst hobbel ik de hele dag door het bos, op zoek naar inspiratie en moois. Maar goed, je kunt nu eenmaal niet elke dag als bomenknuffelaar door het leven gaan, dus daarnaast illustreer en creëer ik vanuit mijn kleine studio.

Ik ga met aandacht en oog voor detail te werk en wil dat je iets speciaals en tastbaars in handen hebt als je een kaartje van mij koopt. Al mijn illustraties zijn met de hand gemaakt waarbij ik verschillende materialen combineer, het liefst maak ik een mengelmoes van digitale illustratie en ingescande verfspatters. De natuur is mijn grootste inspiratiebron; levendig, vrolijk en geen enkel stukje is hetzelfde en dit zijn dan ook kernelementen voor mijn werk.

Bladergoud vormgeving illustratie

Ontwerpen op maat

Naast de kaartjes in mijn webshop maak ik ook graag unieke en persoonlijke ontwerpen. Als je denkt: Joëlle kan wel wat moois voor mij maken; stuur me dan gerust een berichtje! Dan kan ik samen met jou kijken wat ik voor je kan betekenen. Je kunt mij o.a. benaderen voor illustraties in magazines, geboorte-en trouwkaarten op maat, een geïllustreerd logo ontwerp of misschien iets wat niet tussen dit lijstje staat. Neem een kijkje in mijn portfolio

Contact: wil je nog wat meer weten over mijn manier van werken en het kostenplaatje voor een uniek ontwerp? Kijk dan even bij werkwijze en vul het contact formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Opleiding: ik ben in juni 2014 afgestudeerd aan de studie Allround Styling aan Academie Artemis, Hogeschool voor Styling en Vormgeving.