Bladergoud Illustratie 

BLADERGOUD X SURPRISE!

Een persoonlijk filmpje bij je kaartje

Wil je je kaartje nog unieker maken? Ik ben een hele toffe samenwerking gestart met Surprise!. Door middel van een QR code op jouw kaartje breng je de beelden van jouw pasgeboren kindje of een speciale boodschap voor jullie bruiloftsgasten heel dichtbij. En dat is zeker in deze corona tijd extra bijzonder! Surprise! heeft een eigen videoplatform, dus het filmpje wordt getoond in Bladergoud vormgeving, zonder advertenties of andere dingen die kunnen afleiden. 

Hoe werkt het? 

Stap 1. Maak een staand filmpje (tussen de 20 en 40 seconden) met je telefoon.

Stap 2. Stuur dit filmpje naar mij toe via Wetransfer. 

Stap 3. Er wordt een speciale code aangemaakt voor jouw filmpje en deze plaats ik op jullie kaartje. Hierbij overleg ik natuurlijk even met jullie wat een mooi plekje is. 

Stap 4. Ontvangers scannen de QR-code met de camera van hun telefoon en zullen hierdoor jouw filmpje direct full screen zien. 

Tip 1: het filmpje hoeft natuurlijk niet professioneel te zijn. Het is juist heel leuk als het heel persoonlijk wordt en past bij wie jij bent! Dus 'uit de losse pols' is helemaal prima en vinden de ontvangers juist super leuk. 
Tip 2: ik raad aan om, als de code geplaatst is op je kaartje, nog even een proefdrukje te bestellen om te kijken hoe de ontvangers van het kaartje het gaan zien. 

Wat kost het? 

Een speciaal voor jou gemaakte QR code kost €50,- (incl. btw) bovenop de normale prijs voor het kaartje. Hiervoor stuur ik je een losse factuur. 

Interesse?

Zou je graag zo'n leuk filmpje bij jouw kaartje willen versturen? Of heb je een andere vraag hierover? Stuur me hier een berichtje of mail naar hoi@bladergoud.nl. 

 

Bladergoud Illustratie