Betalen

Het online, veilig betalen van je bestelling kan op verschillende manieren die allemaal kosteloos zijn. Je betaalt dus alleen voor je bestelling. 

iDeal

Met iDeal kun je eenvoudig en snel betalen. De betaling via iDeal is direct verwerkt. Ik zal je bestelling dan ook gelijk in behandeling nemen. Voor het betalen met iDeal gelden er geen minimum en maximum bedragen. Voorwaarde is alleen dat er ten tijde van de betaling voldoende saldo op je rekening staat.

Credit card

Met een Credit Card kun je je bestelling ook betalen. Ik accepteer Credit Cards van MasterCard, Visa en American Express. Een betaling door middel van een Credit Card is gelijk verwerkt en ik zal je bestelling dan ook gelijk verwerken. Ook voor het gebruik van je Credit Card heb je vaak een electronic cardreader nodig. Het is handig om die vast klaar te leggen voordat je gaat bestellen.

Bancontact (Mister Cash)

Woon je in België, dan kun je ook betalen met Bancontact (Mister Cash). Je betaling is dan direct verwerkt en ik zal je bestelling dan ook gelijk verwerken.

Eenmalige machtiging

Als particulier kun je op verzoek achteraf betalen. Indien je hiervan gebruikt wil maken kun je contact opnemen met mij. Door het afgeven van een eenmalige machtiging geef je Bladergoud het recht om het bedrag van je bestelling eenmalig van je rekeningnummer af te schrijven. Je kunt een machtiging afgeven tot een maximum bedrag van € 50,-. De betaling via een machtiging is direct verwerkt. Ik zal je bestelling dan ook gelijk in behandeling nemen.