Leuke printables voor knijpfruit traktatie

Is er iets leuker dan een eerste verjaardag van je eigen kind? Ik dacht het niet haha! Eerst dacht ik steeds: ik ga toch geen moeite doen voor die traktaties. Maarja, als je eenmaal bezig bent en in het wereldwijde web bent belandt... dan kun je niet meer stoppen. Ik zag dat je ergens een hoesje voor een knijpfruitje kunt laten maken, maar toen dacht ik: dat kan ik zelf veel beter haha! En dan ben je ook nog eens goedkoper uit. Je moet alleen een beetje knippen en plakken, maar dat is te overzien. Ook wel leuk als er nog een beetje moeite in zit! 

Bladergoud traktatie printable

Deze printable is natuurlijk ook heel leuk voor een verjaardag die niet persé de eerste is!

Ik heb gekozen voor knijpfruitjes met een grote dop, maar dit hoesje kan ook prima rondom een knijpfruitje met kleine dop. Ik heb gekozen om dit te laten drukken online voor wat steviger karton (daar kun je de pdf ook voor gebruiken), maar je kunt het ook prima zelf uitprinten in kleur. Dat knipt wel wat makkelijker! Eerst heb ik het hoesje gevouwen en daarna een knip gezet in het rondje en het rondje daarna uitgeknipt. Hierna heb ik het met twee kleine plakbandjes aan de onderkant met beide zijdes aan elkaar vastgeplakt. Ik heb in mijn versie Otis 1 jaar erop staan, maar voor de printable heb ik er Hoera opgezet, zodat je zelf een naam en jaartal erop kunt zetten!

Jongen printable knijpfruitje blond haar

Meisje printable knijpfruitje blond haar

Jongen printable knijpfruitje bruin haar

Meisje printable knijpfruitje bruin haar

Voor de juffen heb ik Blossombs gekocht en een heerlijk cheesy kaartje erbij gemaakt, met Bedankt dat je mij laat groeien! En een chocoladereep. Die Blossombs zijn ontzettend leuk, je kunt zelf kiezen hoeveel je er wilt geven en ik heb gekozen voor 2, als kleinigheidje. 

Bladergoud traktatie printable

Jongen printable juf

Meisje printable juf

Jongen bruin haar printable juf

Meisje bruin haar printable juf

Veel knip en plak plezier en natuurlijk een hele fijne verjaardag toegewenst!