Levertijden

Levertijden rondom de feestdagen

Verzending, bezorging en bereikbaarheid rondom de feestdagen

De feestdagen hebben tot gevolg dat de levertijden langer zijn dan gebruikelijk. We willen je vragen er rekening mee te houden dat de levering van jouw bestellingen hierdoor iets langer duurt. Je kunt ons deze dagen altijd via e-mail bereiken!

Verwachte levering

Op deze dag is Bladergoud gewoon bereikbaar zoals je gewend bent, maar er worden geen bestellingen in productie genomen. Bestel je op 24 december? Dan wordt jouw kaartjes-eindbestelling op dinsdag 26 december geproduceerd en verzonden. Proefdrukken worden op woensdag 27 december geproduceerd en verzonden. Reken dus 2-3 dagen levertijd extra in verband met deze feestdag! Alle andere items dan kaartjes hebben 1 dag extra levertijd. Houd bij kaarten met een luxe afwerking rekening met een langere levertijd. Is je pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de meest actuele status van de bezorging.

Op deze dag zijn wij niet bereikbaar, er worden geen bestellingen in productie genomen en er wordt geen post bezorgd. Bestel je op 25 december? Dan wordt jouw kaartjes-eindbestelling op dinsdag 26 december geproduceerd en verzonden. Proefdrukken worden op woensdag 27 december geproduceerd en verzonden. Alle andere items dan kaartjes hebben 1 dag extra levertijd. Houd bij kaarten met een luxe afwerking rekening met een langere levertijd. Is je pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de meest actuele status van de bezorging.

Op deze dag zijn wij niet bereikbaar en er wordt geen post bezorgd, maar de productie komt weer op gang. Bestel je op 26 december? Dan wordt jouw kaartjes-eindbestelling op dinsdag 26 december geproduceerd en verzonden. Proefdrukken worden op woensdag 27 december geproduceerd en verzonden. Alle andere items dan kaartjes hebben 1 dag extra levertijd. Houd bij kaarten met een luxe afwerking rekening met een langere levertijd. Is je pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de meest actuele status van de bezorging.

Op deze dag is Bladergoud gewoon bereikbaar zoals je gewend bent, maar er worden geen bestellingen in productie genomen. Bestel je op 31 december? Dan wordt jouw kaartjes-eindbestelling op 1 januari geproduceerd en verzonden. Proefdrukken worden op 2 januari geproduceerd en verzonden. Reken dus 1 dag extra levertijd extra in verband met deze feestdag! Alle andere items dan kaartjes hebben 1 dag extra levertijd. Houd bij kaarten met een luxe afwerking rekening met een langere levertijd. Is je pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de meest actuele status van de bezorging.

Op deze dag zijn wij niet bereikbaar, er worden geen bestellingen in productie genomen en er wordt geen post bezorgd. Bestel je op 1 januari? Dan wordt jouw kaartjes-eindbestelling op 1 januari geproduceerd en verzonden. Proefdrukken worden op 2 januari geproduceerd en verzonden. Reken dus 1 dag levertijd extra in verband met deze feestdag! Alle andere items dan kaartjes hebben 1 dag extra levertijd. Houd bij kaarten met een luxe afwerking rekening met een langere levertijd. Is je pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de meest actuele status van de bezorging.