Bladergoud Illustratie

Trouwkaarten inspiratie

Inspiratie voor de trouwkaart komt voor de meeste stellen niet zomaar uit de lucht vallen. Soms moet je écht goed op zoek gaan naar wat bij jullie past! Maar als je eenmaal inspiratie hebt gevonden… Dan kun je helemaal los gaan! Laat je inspireren door trouwkaarten die ik eerder mocht ontwerpen en geef jouw eigen trouwkaart met de editor een hele eigen stijl!
 

Waar vind je inspiratie voor jouw trouwkaartje?

Mijn tip voor stellen die op zoek zijn naar een trouwkaart? Laat je inspireren door de wereld om je heen! Ik bedoel daarmee niet door de trouwkaarten van de mensen om jou heen, maar door de dingen die bij jullie als stel passen. Heeft jullie bruiloft een thema? Laat die doorschijnen in jullie trouwkaart! Hebben jullie bepaalde dingen in jullie leven die jullie dierbaar zijn? Zoals een liefde voor wandelen of bepaalde bloemen die een betekenis hebben bijvoorbeeld? Geef die ook een rol op jullie trouwkaart. Je kunt werkelijk alle kanten op en vindt in de editor honderden manieren om jullie trouwkaart verder te personaliseren.

 

Bladergoud trouwkaart

 

Trouwkaarten met jullie eigen foto

Ieder stel heeft wel een lievelingsfoto waar jullie samen leuk op staan! Of misschien hebben jullie wel een speciale fotoshoot geboekt rondom jullie verloving. Deze foto’s dienen perfect als inspiratie voor jullie trouwkaart. Laat een foto waar jullie allebei dol op zijn de hoofdrol spelen en als inspiratie dienen voor de verdere aankleding van bijvoorbeeld de envelop en de sluitzegels! Een tip: Als jullie een foto willen gebruiken op jullie trouwkaart dan raad ik aan om de foto te combineren met kalkpapier. De combinatie is prachtig!

 

Een portretje voor op jouw trouwkaart

Heb je een kaart gezien die je helemaal mooi vindt, maar wil je nog een persoonlijke touch toevoegen? Laat de kaart als inspiratie dienen en voeg zelf nog een geïllustreerd portretje van jullie beiden toe! In de editor kun je zelf popjes samenstellen die precies op jullie lijken! Wil je liever dat het portretje een klein detail is op de kaart? Deze staan ook in de editor pagina, daarbij kun je eenvoudig zelf de kleuren aanpassen.

 

Inspiratie voor luxe trouwkaarten

Wil je een trouwkaart een luxe uitstraling geven? Ga voor een trouwkaart met daarop goudfolie. Trouwkaarten met tekst in goud, zilver of koper vallen meteen op en zeggen ook meteen iets over de stijl van jullie bruiloft. Wil je nog een stapje luxer gaan? Combineer goudfolie met kaarten in een unieke vorm. En of jullie trouwkaart zal opvallen!

 

Bladergoud Illustratie

 

Trouwkaarten passend maken bij jouw bruiloftkleuren

Heb jij de kleuren van jouw bruiloft al uitgezocht? Dan kun je ze als inspiratiebron voor jouw trouwkaart gebruiken! Je kunt de kleuren van jouw bruiloft bijvoorbeeld terug laten komen in de kleur van de tekst op jullie trouwkaart of als achtergrondkleur. Of geef de illustraties op jouw trouwkaart een eigen kleur. Vrijwel elk element is aan te passen naar jouw wens. Zo kan jouw trouwkaart helemaal passen bij de kleuren van jouw bruiloft. Neem hier een kijkje naar de nieuwste trouwkaarten die besteld werden door stellen en laat je inspireren!

 

De populairste trouwkaarten

Er bestaat zó veel inspiratie voor trouwkaarten dat ik me voor kan stellen dat je inmiddels door de bomen het bos niet meer ziet. Maak je geen zorgen! Ik heb een kleine selectie gemaakt van de meest populaire trouwkaarten die op dit moment besteld worden. Het leuke aan deze selectie is dat je kunt zien dat verloofd stellen overal door geïnspireerd kunnen raken. Dat kan een kleur zijn, een vorm, een bepaalde afbeelding of een stijl. Laat je inspireren en ga daarna zelf aan de slag met het verder personaliseren van jouw trouwkaart.

 

Bladergoud trouwkaarten


Personaliseer jouw trouwkaart

Alle trouwkaarten die je bij Bladergoud kunt bestellen, zijn volledig te personaliseren. Dat begint met de vorm van jouw trouwkaart. Je kunt niet alleen kiezen uit vierkant of rechthoek, maar ook uit kaarten met een ronde of ovalen vorm. Je kunt dus helemaal blanco beginnen en elementen één voor één toevoegen in onze handige editor. Natuurlijk kun je ook bestaande trouwkaarten volledig personaliseren. Laat je vooral inspireren door de trouwkaarten die ik al voor je heb samengesteld!

 

Nog meer mooie ontwerpen voor jouw bruiloft!
Natuurlijk houdt het vinden van bruiloft inspiratie niet op na het bestellen van jullie trouwkaarten. Er mag nog zó veel meer gereld worden! Natuurlijk helpen wij jou hier ook bij. Wat dacht je van een mooi bruiloftsbord voor bij de ingang van jullie bruiloft? Jullie trouwkaart kan dienen als inspiratie voor een mooi bruiloftsbord. Gebruik in de editor dezelfde kleuren, illustraties en stijl om er een prachtig geheel van te maken!

Bladergoud bruiloftsborden