Milieu en duurzaamheid

Ik vind het belangrijk om goed voor het milieu te zorgen. Alle kaarten worden gedrukt op FSC-gecertificeerd papier. Lees hier alles over FSC.

Verder gebruikt de drukker digitale drukpersen. Omdat ze per bestelling precies het aantal produceren wat de klant via de webshop bestelt, ontstaat nergens in het hele bestel- en leverproces onnodig afval. Het drukproces maakt gebruik van voor de mens volstrekt onschadelijke - dus 100% niet giftige - ‘droge inkt’ (toner), waarbij tijdens het drukproces bovendien niets verloren gaat. Het drukproces maakt geen gebruik van alcohol, oplosmiddelen, ontvlambare materialen of andere chemische stoffen die belastend voor het milieu en voor de mens kunnen zijn.

 

Garantie

Voor alle artikelen die je bij Bladergoud koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.
Voldoet het product niet aan deze verwachtingen, ben je ontevreden of wil je een product aan ons retourneren? Neem dan even contact op.

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn of heb je een klacht, dan vraag ik dit binnen 14 dagen aan mij kenbaar te maken. Dat kan op de volgende wijze:
• per telefoon 06 – 653120861 - op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur
• per mail: hoi@bladergoud.nl, o.v.v. Klacht webshop 

 

Eigen verantwoordelijkheid

Een aantal zaken zijn je eigen verantwoordelijkheid. Daarmee bedoel ik de kwaliteit van de eventuele foto of beeldmateriaal dat je zelf hebt geupload, de juistheid van het adres van de bestelling en de teksten die je zelf op de kaartjes hebt aangebracht, of bent vergeten aan te passen. Voor deze onderdelen is Bladergoud niet verantwoordelijk.

 

Verzending en klachten over verzending

Meer informatie over verzending en klachten over verzending vind je op de pagina over bezorging.

 

Veilig betalen

Op de pagina over de betaalmogelijkheden vind je alle informatie over de verschillende vormen van betalen. Voor de afhandeling van de verschillende betalingen maakt Bladergoud gebruik van de diensten van  Mollie- een gerenommeerde en grote aanbieder van online betalingsdiensten. Je betaalt niet extra voor de betaling die je doet. Je rekent dus uitsluitend je eigen bestelling af.

 

Druktechnieken

Grafische drukwerktechnieken zoals metallic inkten, foliedruk, pregen en stansen worden bij mijn drukker niet toegepast. Indien een kaartje dit toont is het puur een simulatie zoals glitters, goud, zilver e.d.. Tenzij er duidelijk is aangegeven dat deze echt goud of zilver folie bevat.
Structuren als kraftpapier, krijtbord en hout zijn geen echte structuren maar hebben alleen deze uitstraling.

 

Tips, advies en vragen

Heb je tips voor Bladergoud, advies voor de verbetering van mijn dienstverlening of andere vragen, dan hoor ik die natuurlijk graag. Bel me naar op 085-0438034 of stuur even een mailtje